Як дізнатися поштовий індекс у Харкові

Поштовий індекс адреси можна дізнатися онлайн

Необхідність знати поштовий індекс адреси проживання чи реєстрації виникає все частіше. Індекс потрібно вказувати не тільки при пересиланні поштових відправлень, чи посилок, а для оформлення різноманітних документів, у тому числі статусу та виплат ВПО. Як дізнатися поштовий індекс вулиці та будинку у Харкові, повідомляють "Коментарі. Харків".

Дізнатися поштовий індекс у Харкові чи будь-якому іншому населеному пункті України можна за кілька кліків. Для цього можна скористатися спеціальним розділом на офіційному сайті “Укрпошти”

Щоб дізнатися поштовий індекс адреси, потрібно ввести назву населеного пункту (Харків) або вибрати зі списку. Вказувати назву населеного пункту можна тільки українською мовою без використання цифр. Потрібно ввести щонайменше дві початкові літери, щоб активізувати пошук назв населених пунктів. Далі потрібно ввести назву вулиці, вказати номер будинку та натиснути “знайти”. 

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Кегичівської громади попередили про проведення перевірок проживання ВПО. У Кегичівській селищній раді повідомили, що перевірки проводитимуть відповідно до постанови Кабміну № 936, яка набрала чинності 5 вересня 2023 року.  Так, документом передбачено, що протягом строку розгляду заяви на компенсацію витрат за тимчасове розміщення ВПО уповноважені особи органів місцевого самоврядування проводять перевірку достовірності наведених у заяві відомостей. Перевірка відбувається шляхом відвідування місця розміщення внутрішньо переміщених осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися