У ЦНАПах Харкова збільшили кількість послуг: подробиці

У ЦНАПах Харкова надають 211 адмінпослуг

У ЦНАПах Харкова збільшили кількість адміністративних послуг, які можуть отримати містяни. Станом на 26 вересня, спеціалісти центрів надають 211 адміністративних послуг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру надання адміністративних послуг м.Харкова. 

У центрі зазначили, що було відновлення надання послуги у сфері лісового господарства:

  • видача посвідчення мисливця,

  • видача дубліката посвідчення мисливця,

  • видача дубліката щорічної контрольної картки обліку добутої дичини і порушень правил полювання,

  • видача щорічної контрольної картки обліку добутої дичини і порушень правил полювання.

Повний перелік послуг Північно-Східного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства, які надаються в ЦНАПах за посиланням

Ознайомитися з повним переліком адміністративних послуг, які можна отримати у ЦНАПах, можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що громадяни України можуть одночасно оформити паспортні документи собі та дітям. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної міграційної служби України. Один з батьків, перебуваючи у підрозділі міграційної служби, може: одночасно оформити ID-картку та паспорт для виїзду за кордон собі; одночасно оформити собі ID-картку та закордонний паспорт, а також закордонний паспорт своїй дитині до 14 років; одночасно оформити собі ID-карту, а також закордонний паспорт своїй дитині до 14 років.

Варто пам'ятати, Якщо дитині, якій оформлюють закордонний паспорт, виповнилося 12 років, її присутність під час подання документів обов’язкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися