Громадський транспорт у Харкові курсуватиме по-іншому: що відомо

Обмеження пов'язано з ремонтом трамвайної колії

У Харкові у п'ятницю, 29 вересня, буде припинений рух трамваїв на деяких ділянках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

“Рух трамваїв по в'їзду Семиградському, вул. Віринській, вул. Мойсеївській, на ділянці від вул. Академіка Павлова до вул. Шевченка, та по вул. Шевченка, на ділянці від вул. Матюшенка до розворотного кола “Журавлівський гідропарк”, буде припинений з 9:30 до 13:00 29 вересня”, - уточнили у міській раді.

У Департаменті інфраструктури зазначили, що це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

У вказаний час трамваї №16 та 16А курсуватимуть так: розворотне коло “Салтівське” - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - розворотне коло “Журавлівський гідропарк”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на дорозі у Харківській області завершили дорожні роботи. 

У Харківській ОВА розповіли, що спеціалісти нанесли дорожню розмітку, встановили нові дорожні знаки та сигнальні стовпчики на шляху “/М-03/ – станція Гракове – Базалiївка – гребля” від автодороги “Чугуїв – Мілове” до с. Леб’яже. Заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам зазначив, що по всій протяжності ділянки ремонту від автодороги “Чугуїв – Мілове” до Т-21-11 “Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук” вже влаштовано вирівнювальний шар з асфальтобетонної суміші.

Зараз продовжуються роботи з влаштування верхнього шару з асфальтобетонної суміші в межах села Леб’яже.

Детальніше про проведення ремонтних робіт читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися