Кількість скарг у Харкові збільшилась: що сталося

Харків'яни зареєстрували кілька петицій до місцевої влади з проханнями відремонтувати дороги

Жителі Харкова звертаються до влади міста з проханням відремонтувати деякі ділянки доріг. На сайті електронних петицій до міської влади харків'яни зареєстрували кілька звернень щодо незадовільного стану доріг у місті, повідомляють "Коментарі. Харків".

Автор ініціативи, Костя Гордієнко, просить місцеву владу проконтролювати ремонт дороги. "Від імені всього району просимо взяти на контроль ремонт дороги по вулиці Солідарності, дорога знаходиться в жахливому стані”, - пояснив своє звернення автор петиції.

Проголосувати за звернення можна протягом 83 днів за посиланням

Кілька звернень від громадян щодо необхідності відремонтувати дорогу в Харкові було зареєстровано раніше.

Ганна Кравченко раніше звертала увагу влади на необхідність відремонтувати дорогу на прибудинковій території по вулиці Бучми, а саме біля будинків 46, 46а, 46б, 46в. Проголосувати за петицію можна протягом 48 днів за посиланням

Про необхідність ремонт аварійної ділянки дороги повідомляв і Артем Оганесян. Автор звернувся до міської влади з проханням звернули увагу на аварійну ділянку дороги за адресою м. Харків вул. Валентинівська б. 25 (навпроти лицьової частини будинку, та на повороті, що веде до наступного будинку за адресою вул. Валентинівська б. 27). “Там дорожнє покриття знаходиться у вкрай аварійному стані. Ями та вибоїни подекуди сягають 30-35 см. Проїхати цією ділянкою дуже складно як звичайним водіям, так і комунальним службам. Автомобілі миттєво псуються. Прошу звернути увагу і привести дорожнє покриття у належний стан”, - йдеться у петиції. Підтримати петицію можна протягом 18 днів за посиланням.

Петиції потрапляють на розгляд місцевої влади, якщо звернення підтримають не менше 5000 голосів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сталося з автівками, покинутими на дорогах Харкова на початку війни.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися