На Харківщині завтра закриють проїзд: подробиці

Орієнтовно повне закриття переїзду планується 3 жовтня 202З року з 10:00 до 15:00

У Харківській області у вівторок, 3 жовтня, буде заборонено рух автотранспорту на залізничному переїзді 136 км. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Сахновщинської селищної ради. 

“У зв'язку з виконанням робіт з ремонту настилу залізничного переїзду, керівництво виробничого підрозділу "Красноградська дистанція колії" повідомляє про тимчасове закриття для руху автотранспорту залізничного переїзду 136 км (останній переїзд у напрямку до міста Лозова) дільниці Лозова - Красноград. Орієнтовно повне закриття переїзду планується 3 жовтня 202З року з 10:00 до 15:00”, - уточнили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові у вівторок, 3 жовтня, трамваї №16 та 16-А тимчасово змінять шлях прямування

У Харківській міській раді пояснили, що буде припинений рух трамваїв на в'їзді Семиградському, вул. Віринській, вул. Мойсеївській, на ділянці від вул. Академіка Павлова до вул. Шевченка, та вул. Шевченка, на ділянці від вул. Матюшенка до розворотного кола “Журавлівський гідропарк”. Обмеження діятимуть 3 жовтня з 9:30 до 13:00. Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

У визначений час трамваї №16 та 16-А курсуватимуть наступним чином: розворотне коло “Салтівське” - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - розворотне коло “Журавлівський гідропарк”.

Також варто нагадати, що з 1 жовтня до 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їхньої відсутності в конструкції транспортного засобу — ближнє світло фар.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися