Жителям Харківщини нагадали про обов'язкові перевірки: подробиці

Жителям Лозівської громади розповіли, що потрібно перевірити у будинку перед опалювальним сезоном

Жителів Лозівської громади проінформували про необхідність проведення перевірок димових та вентиляційних каналів від газових приладів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради. 

“Згідно з вимогами п. 6.8 “Правил безпеки систем газопостачання НПАОТ 0,00-1,76-15” затверджених Наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 15 травня 2015 року №285, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 08 червня 2015 р., №674/27119 всі димові та вентиляційні канали від газових приладів підлягають періодичній перевірці і прочищенню: один – два рази на рік”, - пояснили у міській раді. 

Перевірка оформляється відповідним актом, один екземпляр якого передається газорозподільному підприємству і є одним із необхідних документів для безперебійної подачі газу споживачу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких населених пунктах Харківської області цього тижня тимчасово обмежать газопостачання. У Харківській філії “Газмережі” повідомили, що обмеження будуть застосовувати 3 та 5 жовтня. “У зв’язку з необхідністю виконання ремонтних робіт Харківським лінійним виробничим управлінням магістральних газопроводів на вихідному газопроводі буде припинено газопостачання побутовим споживачам в с. Першотравневе Південноміської громади”, - розповіли у Харківській філії. Також уточнили, що відключення газу відбудеться 3 жовтня 2023 року о 09:00, а відновлення газопостачання планується розпочати 4 жовтня 2023 року з 09:00 Також у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на газопроводі низького тиску по в с. Рай-Оленівка буде припинено газопостачання 153 побутовим споживачам.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися