Мешканці Північної Салтівки звернулися до Ігоря Терехова: що сталося

Харків'яни просять відновити вуличне освітлення

Жителі Північної Салтівки звернулися до влади Харкова з проханням відновити вуличне освітлення. Декілька звернень було зареєстровано на сайті електронних петицій, повідомляють "Коментарі. Харків".

Авторка звернення, Валерія Чижевська, звернулася до влади міста з проханням розглянути можливість підключення Північної Салтівки до вуличного освітлення. “Вулиця Дружби Народів повністю у темряві. Від метро “Героїв Праці” дістатися до дому дуже важко, з тим, що останній транспорт виїжджає о 21:15, а багато людей працює до 21:00. Наближається осінь та зима. На дорогах все більше і більше автомобілів, що при повній темряві загрожує здоровʼю містян та їхнім дітям”, - пояснила своє звернення харків'янка.

Підтримати петицію можна протягом 88 днів за посиланням

Авторка іншого звернення, Hanna Molodykh, просить Ігоря Терехова звернути увагу на благоустрій дитячого майданчика. “Доброго дня, шановний Ігоре Олександрович! До вас звертаються мешканці Північної Салтівки - 1. Дуже просимо вас посприяти благоустрою дитячого та спортивного майданчика, який знаходиться між вулицями Джерельна та Дружби Народів. Повернулося дуже багато дітей та підлітків до цього району. Це місце, де збирається та займається спортом молодь з усієї Північної Салтівки. Але в осінньо-зимовий період темніє дуже рано, а наразі на цьому майданчику повністю відсутнє освітлення. Просимо вас відізватися на прохання дітей та батьків та полагодити освітлення”, - пояснила вона своє звернення.

Підтримати петицію можна протягом 88 днів за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що про необхідність відновити освітлення у деяких районах Харкова жителі заявляли й раніше.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися