Де в Харкові не вистачає світла

Жителі Харкова розповіли, де не вистачає вуличного освітлення

Харків'яни звернулися до влади міста з проханням відновити вуличне освітлення у деяких мікрорайонах, повідомляють "Коментарі. Харків".

Леонід Уманський звернувся з проханням відновити освітлення в мікрорайонах Сонячний та Горизонт. Підтримати петицію можна протягом 83 днів за посиланням.

В Основ'янському районі харків'яни просять відновити вечірнє освітлення вулиць Достоєвського, Валдайська, Одеська, Вокзальна. Підтримати петицію можна протягом 52 днів за посиланням.

Ганна Черкашина звернула увагу влади міста на необхідність відновити вуличне освітлення прибудинкової зони по вулиці Бучми, будинків 46, 46а, 46б, 46в. Підтримати ініціативу можна за посиланням протягом 48 днів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що восени минулого року окупанти систематично завдавали ударів по критичній інфраструктурі. В Україні траплялися тимчасові масштабні відключення електропостачання, а разом зі світлом нерідко зникали вода та опалення. Наступний опалювальний сезон, на думку української влади та експертів, буде значно складнішим торішнього, адже ремонтні роботи на енергетичних об'єктах тривають, а ворог вже готується до нових нищівних ударів. Однак попри загрози та виклики у Харкові намагаються максимально підготуватися до холодного періоду. Портал “Коментарі. Харків” дізнався у підприємств - постачальників послуг, що відбуватиметься з опаленням, водою та світлом у Харкові. 

Як комунальні підприємства підготувалися до осінньо-зимового сезону та ймовірних блекаутів читайте за посиланням.



Дмтрий

1 жовтня 2023, 19:00

На Герое труда скоро все электроприборы полетят , перепады дикие и никому нет дело, вызываем, звоним

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися