Де на Харківщині відновили важливу послугу

Світла в населеному пункті не було з квітня 2022 року

Спеціалісти “Харківобленерго” частково повернули світло у село Курулька Барвінківської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам наголосив, що внаслідок ворожих обстрілів населений пункт та електромережа були значно ушкоджені, електропостачання тут не було з квітня 2022 року. До початку повномасштабного вторгнення у селі було 75 домоволодінь.

Михайло Харнам наголосив, що відновлювальні роботи електромереж в області тривають у посиленому режимі. “Заживлення абонентів у селі Курулька розпочалося ще влітку, після того, як сапери розмінували ЛЕП. Енергетикам довелося замінити 12 опор та 10 кілометрів проводу високовольтної лінії 10 кВ. Мережами 0,4 кВ протяжністю 7 кілометрів, які були зруйновані повністю, потрібно ще замінити близько 60 опор”, – уточнив заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам.

Він додав, що повністю заживити споживачів у селі Курулька енергетики планують до кінця жовтня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Північної Салтівки звернулися до влади Харкова з проханням відновити вуличне освітлення. Декілька звернень було зареєстровано на сайті електронних петицій. 

Авторка звернення, Валерія Чижевська, звернулася до влади міста з проханням розглянути можливість підключення Північної Салтівки до вуличного освітлення. 

Авторка іншого звернення, Hanna Molodykh, просить Ігоря Терехова звернути увагу на благоустрій дитячого майданчика.

Детальніше про звернення громадян читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися