Що робиться в Новобаварському та Слобідському районах Харкова (ФОТО)

У Харкові триває підготовка до наступного опалювального сезону

У Новобаварському районі спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” завершують реконструкцію двох локальних котелень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

На підприємстві розповіли, що застарілі котли замінили на блочно-модульні котельні потужністю 6 та 8 МВт. Їх встановили на частині фундаментів старих котелень і підключили до реконструйованих мереж. Також комунальники встановили нове газорозподільне обладнання. Зараз обидві котельні готують до пуску тепла.

“У Слобідському районі, де протягом ремонтної кампанії проходила наймасштабніша заміна магістральних мереж, закінчується реконструкція перемички з двома магістральними камерами на вул. Дмитра Коцюбайла. Ця магістраль була введена в експлуатацію в 1986 році і сильно зносилася - за останні два роки на цій ділянці усунули понад 20 дефектів”, - розповіли на підприємстві.

Начальник Слобідської філії Станіслав Заболоцький, фахівці “ХТМ” замінили 1,7 км сталевої труби на сучасну, попередньо ізольовану, яка прослужить не менше 50 років і значно знизить втрати тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова звертаються до влади міста з проханням відремонтувати деякі ділянки доріг. На сайті електронних петицій до міської влади харків'яни зареєстрували кілька звернень щодо незадовільного стану доріг у місті.

Автор ініціативи, Костя Гордієнко, просить місцеву владу проконтролювати ремонт дороги. "Від імені всього району просимо взяти на контроль ремонт дороги по вулиці Солідарності, дорога знаходиться в жахливому стані”, - пояснив своє звернення автор петиції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися