У Харківській області завтра виникнуть проблеми з водою та світлом

Тимчасові обмеження постачання води та світла запроваджують у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

У деяких громадах Харківської області у середу, 4 жовтня, будуть проводити ремонтні роботи, у зв'язку з чим буде тимчасово припинено водо- та електропостачання, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Чугуївській міській раді повідомили, що у зв'язку з ремонтними роботами, які проводитиме КП “Харківводоканал”, завтра, 4 жовтня 2023 року, з 9:00 до 15:00 в м. Чугуєві, крім м-ну Башкирівка, буде відсутнє водопостачання.

У Пісочинській селищній раді зазначили, що 4 жовтня (середа) з 9:00 у зв`язку з усуненням аварійної ситуації на водонапірній вежі буде припинено водопостачання споживачів Кандибівки Коротичанського старостинського округу.

Про відновлення водопостачання споживачів повідомлять окремо. 

Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомило, що 4 жовтня з 08:00 до 17:00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по вулицях: Меліоративна, Слав’янська,  Вокзальна, Громадянська, Довженка Олександра, Дніпровська, Зеленогайська, Конституції, Корольова Академіка, Мирна, Північна, Поетична, Робітнича, Сонячна, Ярова, Бджілостанція, Нова, Сірка Івана; по провулкам: Заводський, Комаровський, Меліоративний, Мирний, Склодувів, Червоний, Слов’янський; по в’їздам: Заводський, Борткевича Сергія; м-н Артемівка, площа Шевченка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині відновили постачання електроенергії в село Курулька Барвінківської громади. Послугу відновили частково. Село залишалося без світла з квітня 2022 року. Коли жителям села повністю відновлять електропостачання, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися