Які будинки ремонтують у Харкові (ФОТО)

У будинках ремонтують покрівлю, вхідні групи та відновлюють сходи

У Харкові тривають ремонтні роботи у деяких будинках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, у Холодногірському районі спеціалісти КП “Харківспецбуд”  продовжують ремонт житлового фонду. Зокрема, спеціалісти ремонтують покрівлі на вулицях Волонтерській, Холодногірській та Полтавський Шлях, а також відновлюють цоколь та сходи у пров. Різниківському.

А КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” виконує поточний ремонт вхідних груп у житлових будинках. На сьогодні бригади відремонтували 89 вхідних груп у 59 будинках Харкова. Крім того, тривають роботи з поточного ремонту покрівель.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, щодо проведення перевірок використання бюджетних коштів у Держаудитслужбі повідомили, що відповідно до плану проведення заходів державного фінансового контролю Північно-східного офісу Держаудитслужби на ІІІ квартал 2023 року та проєкту Плану проведення заходів державного фінансового контролю Північно-східного офісу Держаудитслужби на ІV квартал 2023 року проведення інспектувань з питань використання коштів, виділених на відновлення пошкоджених об’єктів у м. Харкові та Харківській області, не заплановано.

При цьому в організації повідомили, що Північно-східний офіс Держаудитслужби постійно проводить роботу по збору інформації щодо наявності ризиків у фінансово-господарській діяльності підконтрольних установ, а саме: вивчається публічна інформація з відкритих джерел, звітність установи, обсяги фінансових потоків, ризики допущення фінансових порушень, розглядаються звернення громадян та звернення правоохоронних органів тощо.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися