Стало відомо, коли стартує опалювальний сезон в Харкові та області

Область майже на 100% готова до опалювального сезону

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про підсумки візиту Президента України Володимира Зеленського на Харківщину 3 жовтня та готовність регіону до зими в інтернет-виданню “Думка”, повідомляють "Коментарі. Харків".

Очільник області наголосив, що вагомі питання, над якими зараз працюють, – це відновлення та захист енергогенеруючих підприємств.

За словами Олега Синєгубова, область майже на 100% готова до опалювального сезону. Він зазначив, що це планові показники. Президент наголосив на тому, що потрібно пришвидшуватися, задіяти максимально ресурси, зокрема, й міжнародних партнерів, щоб відбулося відновлення та захист енергогенеруючих підприємств.

Також Олег Синєгубов зазначив, що розпорядження про початок опалювального сезону в Харківській області буде підписано в залежності від середньодобової температури.

“Звичайно, що ми будемо дотримуватися тієї позиції, як і завжди. Тобто будемо підписувати за тієї середньодобової температури, яка буде потребувати це зробити. В області також ще тривають роботи, наприклад, по місту Ізюм. Але до початку опалювального сезону ми все те, що запланували, встигнемо зробити”, – додав начальник Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Новобаварському районі спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” завершують реконструкцію двох локальних котелень.

На підприємстві розповіли, що застарілі котли замінили на блочно-модульні котельні потужністю 6 та 8 МВт. Їх встановили на частині фундаментів старих котелень і підключили до реконструйованих мереж. Також комунальники встановили нове газорозподільне обладнання. Зараз обидві котельні готують до пуску тепла.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися