Де у Харківській області завтра діятимуть графіки відключення світла

Світла не буде до 17:00

У Харківській області застосовують планові графіки припинення електропостачання, повідомляють "Коментарі. Харків".

Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомляє, що 5 жовтня 2023 року з 08:00 до 17:00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії. 

Ознайомитися детальніше з адресами, де буде відсутнє електропостачання  можна за посиланням.

У Безлюдівській селищній раді повідомили, що 5 жовтня у зв`язку з виконанням планових робіт буде припинено електропостачання з 09.00 до 17.00 у смт Безлюдівка та у с. Лизогубівка з 08.00 до 17.00. 

Детальніше ознайомитися з адресами, де завтра не буде світла, можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти “Харківобленерго” частково повернули світло у село Курулька Барвінківської громади.

Заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам наголосив, що внаслідок ворожих обстрілів населений пункт та електромережа були значно ушкоджені, електропостачання тут не було з квітня 2022 року. До початку повномасштабного вторгнення у селі було 75 домоволодінь. Михайло Харнам наголосив, що відновлювальні роботи електромереж в області тривають у посиленому режимі. “Заживлення абонентів у селі Курулька розпочалося ще влітку, після того, як сапери розмінували ЛЕП. Енергетикам довелося замінити 12 опор та 10 кілометрів проводу високовольтної лінії 10 кВ. Мережами 0,4 кВ протяжністю 7 кілометрів, які були зруйновані повністю, потрібно ще замінити близько 60 опор”, – уточнив заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися