У Харківській області тарифи на ЖКП можуть зрости майже вдвічі: подробиці

У громаді проводять обговорення питання підвищення вартості холодного водопостачання та водовідведення

Жителів Первомайської громади попередили про необхідність перегляду тарифу на централізоване водопостачання та водовідведення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Первомайського міського голови Миколи Бакшеєва.

“Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються ПКП “Тепломережі” до 10 жовтня 2023 року за адресою: м. Первомайський, 1/2 м-он, д/с № 9, тел./факс (05748) 3-22-35, e-mail: [email protected]”, - повідомив міський голова.

Також Микола Бакшеєв зазначив, що ознайомитись з проєктом рішення, структурою та обґрунтуванням нового тарифу можна на офіційному вебсайті ПКП “Тепломережі”.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “Харківводоканал” повідомило, що підприємство створило умови для того, щоб споживачі отримали можливість передавати показання приладів обліку води максимально зручним для себе способом.

Передати показання приладів обліку води можна наступними способами, через: 

1. Особистий кабінет на офіційному сайті підприємства.

2. Спеціальний номер Viber: 050 355-12-12 (даний номер призначений тільки для прийому показань в форматі повідомлень).

3. Цілодобовий телефон для прийому показань водомірів: 057 707-58-51.

4. Call-центр підприємства: 057 707-57-57  (з 8:00 до 17:00 понеділок-четвер, з 8:00 до 15:45 у п'ятницю, окрім суботи та неділі)

5. Чат-бот у мобільному додатку Telegram.

На підприємстві уточнили, що для початку роботи в пошуковому рядку Telegram необхідно ввести назву підприємства, клікнувши на нього, абонент потрапляє безпосередньо в месенджер.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися