Які вулиці перейменували в одній з громад Харківщини (список)

Вулиці перейменували у Вільхівській сільській територіальній громаді

У Харківській області продовжують перейменовувати вулиці, провулки тощо. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Вільхівської сільській раді. 

У сільській раді зазначили, що з метою впорядкування назв вулиць, провулків та вʼїздів на території Вільхівської сільської територіальної громади, у звʼязку з повномасштабним воєнним вторгненням рф на територію України, враховуючи протокол громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та вʼїздів по населеним пунктам Вільхівської сільської територіальної громади Харківського району Харківської області від 29.09.2023 року, відповідно до Розпорядження начальника Вільхівської сільської військової адміністрації Олександра Шмиголя №583 від 03.10.2023 року перейменовані наступні вулиці, провулки та в'їзди:

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких громадах Харківської області проводиться громадське обговорення щодо перейменування вулиць, провулків, площ тощо.

Так, оголосили про початок громадських слухань з питання перейменування вулиць та сіл на території Біляївської сільської ради.

Куп’янська міська військова адміністрація Куп’янського району Харківської області також повідомила про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, в’їздів, спуску на території громади. Жителів громади запросили долучитись до обговорення даного питання.

Планують перейменувати вулиці та провулки у населених пунктах Старовірівської сільської територіальної громади.

Як проголосувати за нові назви, можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися