Що робиться біля меморіальних комплексів та на кладовищах у Харкові (ФОТО)

Працівники компідприємства вивозять сміття, обрізають дерева

У Харкові проводять роботи з благоустрою меморіальних комплексів, міських кладовищ та прилеглих до них територій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У міській раді зазначили, що за останній тиждень працівники КП “Ритуал” вивезли майже 200 куб. м сміття, обрізали 50 сухостійних дерев, скосили понад 3 га трави. Своєчасно вирубується поросль та прибирається опале листя. За потреби завозиться пісок та перекладається бруківка.

Крім того, у Харкові триває заготівля дров та виконуються інші підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Новобаварському районі спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” завершують реконструкцію двох локальних котелень. 

На підприємстві розповіли, що застарілі котли замінили на блочно-модульні котельні потужністю 6 та 8 МВт. Їх встановили на частині фундаментів старих котелень і підключили до реконструйованих мереж. Також комунальники встановили нове газорозподільне обладнання. Зараз обидві котельні готують до пуску тепла. “У Слобідському районі, де протягом ремонтної кампанії проходила наймасштабніша заміна магістральних мереж, закінчується реконструкція перемички з двома магістральними камерами на вул. Дмитра Коцюбайла. Ця магістраль була введена в експлуатацію в 1986 році і сильно зносилася - за останні два роки на цій ділянці усунули понад 20 дефектів”, - розповіли на підприємстві.

Детальніше про підготовку до опалювального сезону в Харкові читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися