Що буде з якістю води, яку подають до будинків харків'ян

Фахівці лабораторії щодня перевіряють якість води та гарантують її безпеку

Комплекси водопідготовки КП "Харківводоканал" отримали хімічні реагенти. Понад 90 млн грн на закупівлю необхідних реагентів профінансувало Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у рамках угоди про співробітництво. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

На підприємстві уточнили, що ці реагенти щодня необхідні підприємству для очищення води.

Начальник лабораторії санітарно-епідемічного контролю якості води КП “Харківводоканал” Андрій Стародубов зазначив, що контроль за якістю води, яка подається до будинків споживачів, є основним пріоритетом у роботі комунального підприємства. Для цього, попри складнощі воєнного часу, спеціалістами комплексів водопідготовки "Дніпро" та "Донець" суворо виконуються всі затверджені технологічні регламенти для очищення води із застосуванням потрібних реагентів. 

“І рука допомоги, яку в умовах війни простягнув нам ЮНІСЕФ, саме в частині фінансування для придбання необхідних реагентів, справді дуже важлива. Фахівці лабораторії, своєю чергою, щодня перевіряють якість води та гарантують її безпеку”, - зазначив він.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “Харківводоканал” повідомило, що підприємство створило умови для того, щоб споживачі отримали можливість передавати показання приладів обліку води максимально зручним для себе способом.

На підприємстві уточнили, що для початку роботи в пошуковому рядку Telegram необхідно ввести назву підприємства, клікнувши на нього, абонент потрапляє безпосередньо в месенджер.

Дізнатися детальніше про способи передачі показань лічильників води можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися