У Харківській області відновили ще один міст: де відкрили проїзд

Відновлений міст дозволить значно спростити сполучення між селами та містом Балаклія

У Балаклійській громаді відновили міст в одному зі старостинських округів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Автомобільний міст в одному зі старостинських округів громади було зруйновано внаслідок бойових дій та окупації військами російської федерації.

Спеціалісти Державної спеціальної служби транспорту завершили роботи з відбудови даного мосту. Відновлена його частина становить: ширина - 7 м, довжина - 12 м.  З в'їздами загальна довжина мосту - 30 м. 

У міській раді наголосили, що відновлений міст дозволить значно спростити сполучення між селами та містом Балаклія. Забезпечення проїзду полегшить отримання медичних та освітніх послуг, придбання продуктів та товарів першої необхідності в магазинах, а також виконання виробничих обов’язків аграрними компаніями при обробці земель та ведені іншої господарчої діяльності.

У Балаклійській громаді це вже третій обʼєкт, відновлений фахівцями Державної спеціальної служби транспорту. “Співпраця продовжується! Незабаром запрацює ще один обʼєкт відновлений даною службою. Разом переможемо ворога та відбудуємо країну!”, - наголосили в міській раді

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові до 18:00  9 жовтня буде заборонений рух транспорту у пров. Золотому, в районі будинку №119-а на пр. Гагаріна. 

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю подовження термінів проведення ремонтних робіт з заміни ділянки водогону. Раніше рух транспорту планувалося відновити 4 жовтня. У Харківській міській раді пояснили, що об’їхати закриту ділянку можна вулицями Дмитра Коцюбайла, Георгія Тарасенка, пр. Гагаріна та ін.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися