У Харкові збільшується кількість заборон: подробиці

Раніше рух транспорту планувалося відновити 4 жовтня

У Харкові до 18:00  9 жовтня буде заборонений рух транспорту у пров. Золотому, в районі будинку №119-а на пр. Гагаріна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківській міській раді.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю подовження термінів проведення ремонтних робіт з заміни ділянки водогону. Раніше рух транспорту планувалося відновити 4 жовтня.

У Харківській міській раді пояснили, що об’їхати закриту ділянку можна вулицями Дмитра Коцюбайла, Георгія Тарасенка, пр. Гагаріна та ін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 3 жовтня до 4 листопада буде обмежений рух транспорту на вул. Петра Болбочана, в районі будинку №69. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу. Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

Раніше у Харківській міській раді повідомили про продовження заборони проїзду деякими вулицями. Так, рух транспорту на вул. Новгородській, у районі перехрестя з вул. Липовою, обмежений до 26 жовтня. Раніше рух планували відкрити 25 вересня. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з необхідністю продовження термінів проведення аварійних робіт на газопроводах низького та середнього тиску. Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися