У Харків передали генератори: де встановлять обладнання (ФОТО)

Потужність отриманого обладнання - 10 та 50 кВт

Для медичних закладів міста Харкова французькі партнери передали ще чотири генератори. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті міжнародного співробітництва розповіли, що завдяки партнерству Харківської міськради та асоціації “Медична та благодійна допомога Франція-Україна” генератори отримали міські стоматологічні поліклініки №3 та 5, а також Центр соціально-психологічної реабілітації дітей міста Харкова. Потужність обладнання - 10 та 50 кВт.

У департаменті нагадали, що асоціація надає допомогу Харкову з минулого року. Асоціація забезпечила доставлення до міста гуманітарної допомоги від міста-побратима Лілль, медикаментів, засобів медичного призначення, автомобіля швидкої допомоги, спеціалізованого автомобіля для перевезення осіб з особливими потребами, автобуса, генераторів тощо.

“Зараз міська рада обговорює з французькими партнерами можливість реалізації інших проєктів з надання допомоги Харкову в медичній та соціальній сферах”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що від міжнародних партнерів до Харкова надійшов черговий гуманітарний вантаж у вигляді медикаментів та комплектів постільної білизни.

Харкові передали 120 колективних аптечок для захисних споруд та 400 комплектів постільної білизни для лікарень. Надалі цей гуманітарну допомогу розподілять серед “пунктів незламності”. Також допомогу передадуть до інших об’єктів соціального призначення та комунальних закладів охорони здоров’я. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися