Міжнародні партнери передали Харкову гуманітарний вантаж: хто отримає допомогу

Харків отримав аптечки та комплекти постільної білизни

Від міжнародних партнерів до Харкова надійшов черговий гуманітарний вантаж у вигляді медикаментів та комплектів постільної білизни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Департамент міжнародного співробітництва та Департамент охорони здоров’я у співпраці з неурядовою ГО IsrаAid Germany e.V. (Німеччина) та ГО “Аваліст” (Україна) забезпечили передачу Харкову: 

  • 120 колективних аптечок для захисних споруд,

  • 400 комплектів постільної білизни для лікарень.

Надалі цей гуманітарну допомогу розподілять серед “пунктів незламності”. Також допомогу передадуть до інших об’єктів соціального призначення та комунальних закладів охорони здоров’я. 

У Департаменті міжнародного співробітництва зазначили, що це не перший гуманітарний вантаж, отриманий Харковом завдяки співпраці з організацією. Раніше міжнародні партнери передали місту:

  • два спеціальні пожежні автомобілі для потреб ГУ ДСНС у Харківській області,

  • 200 тис. таблеток для знезараження води для КП “Харківводоканал”,

  • медикаменти та предмети медичного призначення для громадських організацій Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Харківської області попередили про зміну правил ввезення гуманітарної допомоги. 

З 1 грудня змінюються правила ввезення гуманітарної допомоги та реєстрації її отримувачів.  Організації, які бажають стати отримувачами гуманітарної допомоги, зможуть самостійно зареєструватися в реєстрі отримувачів через власний електронний кабінет в автоматизованій системі реєстрації гуманітарної допомоги за допомогою КЕП.

Детальніше про зміну умов ввезення гуманітарної допомоги читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися