Що робиться у школах Салтівського району Харкова (ФОТО)

Щодня мешканці району безплатно отримують у школах комплексні обіди

Жителів Харкова продовжують забезпечувати безплатними гарячими обідами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

“У Салтівському районі продовжують працювати пункти видачі гарячого харчування, які облаштовані на базі шкіл. Щодня мешканці району безплатно отримують там комплексні обіди”, - повідомили у міській раді.

Нагадаємо, що в Салтівському районі пункти видачі гарячого харчування працюють за наступними адресами:

  • вул. Тюрінська, 40 (гімназія №23);

  • вул. Руслана Плоходька, 5-в (школа № 64);

  • пров. Писемського, 5 (школа № 98); 

  • вул. Бучми, 34-г (школа № 122);

  • вул. Гвардійців Широнінців, 40-ж (школа №139).

Отримати допомогу у вигляді безплатного гарячого харчування першочергово можуть самотні люди похилого віку, малозабезпечені громадяни та тимчасово переміщені особи. Харчування можна отримати з понеділка по суботу, але потрібно мати власний посуд. Працюють пункти видачі харчування з 11:00 до 14:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що отримати гарячі обіди можуть і жителі Харківської області. У Зміївській міській раді виділять додаткові кошти з бюджету для забезпечення безоплатним гарячим харчуванням внутрішньо переміщених осіб. Відповідне питання погодили на засіданні виконавчого комітету 2 жовтня. “На 2023 рік для забезпечення безоплатним гарячим харчуванням внутрішньо переміщених осіб, які проживають у комунальних закладах освіти громади, у Програмі було закладено 600 тисяч грн. Вони вже майже вичерпані. Тож на засіданні виконавчого комітету підтримали збільшення цих видатків ще на 100 тисяч грн”, - пояснили у міській раді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися