В одному з районів Харкова перевірили двори багатоповерхівок: подробиці

Результати перевірки показали задовільний стан прибудинкових територій

Цього тижня комісія КП ''Харківблагоустрій'' та представник КП "Жилкомсервіс'' перевірили санітарний стан прибудинкових територій в Індустріальному районі, зокрема, у мікрорайоні Горизонт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Представники комунального підприємства перевірили двори 52 будинків на вулицях Мохнацькій, Шариковій, Електровозній, Великій Кільцевій, пр. Героїв Харкова, бул. Сергія Грицевця та ін. 

“Результати перевірки показали задовільний стан прибудинкових територій. Там комунальники активно прибирають сміття та опале листя. Зокрема, з початку вересня в районі було зібрано 825 куб. м листя”, - розповіли в міській раді. 

Зараз район прибирають 142 робітники. Але Індустріальна філія КП потребує ще працівників і має вакансії робітника з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові проводять роботи з благоустрою меморіальних комплексів, міських кладовищ та прилеглих до них територій.

У міській раді зазначили, що за останній тиждень працівники КП “Ритуал” вивезли майже 200 куб. м сміття, обрізали 50 сухостійних дерев, скосили понад 3 га трави. Своєчасно вирубується поросль та прибирається опале листя. За потреби завозиться пісок та перекладається бруківка.

Крім того, у Харкові триває заготівля дров та виконуються інші підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду. Детальніше про ситуацію в місті читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися