У Харкові з'явилися російські прапори: подробиці (ФОТО)

Зловмисника, який намалював прапори, затримали в Києві

Поліцейські затримали чоловіка, який намалював російські прапори на опорах лінії електропередач та деревах у харківському парку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що 5 жовтня до відділу поліції №1 Харківського РУП № 2 надійшло повідомлення про те, що вночі в Індустріальному районі на центральній алеї у парку невідомий чоловік намалював російські прапори на опорах лінії електропередач та двох деревах. Після вчинення злочину чоловік втік з місця події та переховувся від працівників поліції.

За даним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. 

В ході проведення оперативних заходів працівники Управління карного розшуку та ВП № 1 Харківського РУП № 2 встановили причетність 33-річного чоловіка до скоєння злочину. 

Завдяки спільній праці й професійним діям працівників Управління карного розшуку ГУНП в місті Київ місцеперебування чоловіка було встановлено. Зловмисник був затриманий у Києві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові оперативники затримали раніше судимого чоловіка за скоєння крадіжки з автомобіля

У поліції розповіли, що на парковці біля супермаркету у Холодногірському районі зловмисник проник до автівки й викрав 160 тисяч гривень та тисячу євро. “В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника - 36-річного харків'янина, раніше судимого за скоєння майнових злочинів. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - повідомили у поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися