Продукти і не тільки: яку допомогу надають літнім людям у Харкові (ФОТО)

Продуктову допомогу отримали 300 громадян

У Харкові літнім людям видали продуктові набори, також у центрі надання соціальних послуг проводять особливі заняття. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, для відвідувачів відділення денного перебування територіального центру надання соціальних послуг Немишлянського району проводяться заняття з арттерапії. 

У районній адміністрації розповіли, що творчість допомагає підопічним терцентру справлятися з тривожністю та покращує їхній емоційний стан.

“Заняття проводяться за адресою: бул. Богдана Хмельницького, 10-а. Телефони для довідок: (057) 725-31-15, (096) 059-86-54”, - уточнили у міській раді.

А завдяки співпраці Адміністрації Основ'янського району з благодійними організаціями “Я врятований”, “Фенікс” та райвідділом поліції 300 громадян похилого віку, які отримують соціальні послуги у районному терцентрі, а також активісти ветеранського руху отримали продуктові набори.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області планують реалізувати надзвичайно актуальний соціальний проєкт зі створення діючого Центру реабілітації та протезування. Це стане можливим завдяки згоді Харківської обласної ради на прийняття майнового комплексу Державного некомерційного підприємства "Український науково-клінічний центр протезування та реабілітації" з державної власності у спільну власність територіальних громад Харківської області.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що Центр має унікальну матеріально-технічну базу, кваліфікований персонал, здатен розробляти та впроваджувати нові методики відновлення рухових функцій, проводити комплексні реабілітації пацієнтів з патологією опорно-рухового апарату, в тому числі отриманою внаслідок вогнепальних та мінно-вибухових поранень. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися