Що робиться в Харкові через негоду (ФОТО)

Працівники усіх служб ліквідовують наслідки негоди в Харкові

У місті Харкові через негоду впало сім дерев та 12 великих гілок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

За інформацією Департаменту житлово-комунального господарства, сьогодні, 8 жовтня, до служби “1562” надійшло 11 заявок щодо повалених дерев і гілок у Немишлянському, Шевченківському, Салтівському, Індустріальному та Київському районах.

Бригади СКП “Харківзеленбуд” і КП “Харківблагоустрій” оперативно виїхали на місця викликів для усунення аварійних ситуацій. Комунальники прибрали з проїжджих частин і прибудинкових територій повалені дерева та великі гілки, а потім розпиляли їх.

Фахівці КП “Міськсвітло” зробили два виїзди на обрив мереж електропостачання в Немишлянський та Індустріальний райони. В обох випадках на лінії вуличного та зовнішнього освітлення впали дерева.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вихідними у Харкові та області очікуються дощі та зниження температури.

У неділю, 8 жовтня, буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ. Вдень дощ, місцями значний. Температура повітря протягом доби становитиме 10 - 15°.

Загалом у Харкові в жовтні ще триматимуться теплі дні. За прогнозами Wisemeteo, друга частина осені у Харкові буде холоднішою щодо середньосезонного показника в цілому. Температурний режим другого місяця осені буде триматися в районі 9°C. Однак до кінця жовтня прогнозують похолодання до 5°C. Великої кількості опадів не передбачається.

Детальніше про погоду на жовтень в Харкові та області читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися