Аварійні ситуації в Харкові: як у місті готуються до зими

Працівники щодня намагаються по максимуму виконати комплекс ремонтних та профілактичних робіт на водоводах

Ремонтники комплексу “Харківводопостачання” готують об'єкти водопровідного господарства до безвідмовної роботи в зимовий період. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

У компанії розповіли, що у Шевченківському районі минулими вихідними бригади аварійно-відновлювальних робіт усунули чотири аварійні ситуації на водоводах, розташованих на:

  • вулиці Ахсарова (діаметр 1000 мм),

  • пр. Людвіга Свободи (діаметр 1000 мм),

  • вулиці Данилевського (діаметр 400 мм),

  • вулиці Клочківській (діаметр 100 мм).

У Новобаварському районі ремонтники також провели відновлювальні роботи на чотирьох ділянках водопровідних мереж у провулку Світло Шахтаря, на вулиці Фельдшерській та Григорівському шосе.

Начальник районної служби Євгеній Сальков розповів, що працівники щодня намагаються по максимуму виконати комплекс ремонтних та профілактичних робіт. Все це дозволяє утримувати ситуацію із водопостачанням під контролем.

“Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33”, - звернулися до споживачів на компідприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківська область майже на 100% готова до опалювального сезону. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що це планові показники. 

Також Олег Синєгубов зазначив, що розпорядження про початок опалювального сезону в Харківській області буде підписано в залежності від середньодобової температури.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися