Жителі Харкова та області можуть отримати грошову допомогу: як зареєструватися

Можна отримати виплати у розмірі 3600 гривень на одну людину

Постраждалі від війни українці можуть отримати грошову допомогу від Естонської ради у справах біженців. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції. 

У відомстві пояснили, що українці, які постраждали від війни, можуть отримати виплати у розмірі 3600 гривень на одну людину. Кошти надходитимуть упродовж 3 місяців на банківський рахунок.

Звернутися за грошовою допомогою можна через 6 місяців після отримання попередньої виплати. Пріоритет для отримання грошової допомоги надається найбільш вразливим категоріям населення.

Звернутися за грошовою допомогою можуть мешканці наступних областей: 

  • Запорізької,

  • Донецької,

  • Луганської,

  • Харківської,

  • Херсонської,

  • Миколаївської.

Щоб отримати допомогу, необхідно:

1. Подати заявку за номером: (067) 105-28-03 (з 09:00 до 12:00). 

2. Заповнити онлайн-форму.

3. Очікувати опрацювання заявки. Перевірити її статус можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Мінреінтеграції заявили про необхідність забезпечити дровами мешканців прифронтових регіонів.

У відомстві провели нараду щодо забезпечення цивільного населення деревиною паливною. На нараді обговорили забезпечення мешканців прифронтових регіонів безплатною паливною деревиною, а саме йшлося про визначення потреб.  За словами Віцепрем’єр-міністр Ірини Верещук мають бути улагоджені усі формальності. Вона зазначила, що якнайшвидше повинні бути укладені угоди з лісогосподарствами та постачальниками паливної деревини. Також потрібно розв'язати логістичні питання.



Джерело: https://t.me/minre_ua/4334
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися