Що відбувалося в одній з громад на Харківщині (ФОТО)

Це була вже друга поїздка друзів з Криму до Балаклійщини

У Балаклії протягом минулого тижня видавали смачні гарячі обіди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Обіди роздавали за участі Духовного Управління Мусульман Криму ''ДУМК'' та Фонду Національного Добробуту Криму ''ФНДК'', за підтримки Меджлісу кримськотатарського народу в межах благодійного проєкту ''Годуємо Країну Смак Українського Криму''.

У міській раді розповіли: “Впродовж тижня на трьох різних локаціях міста наші добрі кримські гості пригостили мешканців пловом та нутом з мʼясом. Тут зібралися і молодь, і літні люди, і внутрішньо переміщені особи. Всі прийшли, щоб вкотре насолодитися смачними стравами. Це вже друга поїздка друзів з Криму до Балаклійщини”.

У міській раді подякували за смачні та приємні дні для мешканців громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Зміївській міській раді виділять додаткові кошти з бюджету для забезпечення безплатним гарячим харчуванням внутрішньо переміщених осіб. Відповідне питання погодили на засіданні виконавчого комітету 2 жовтня. “На 2023 рік для забезпечення безоплатним гарячим харчуванням внутрішньо переміщених осіб, які проживають у комунальних закладах освіти громади, у Програмі було закладено 600 тисяч грн. Вони вже майже вичерпані. Тож на засіданні виконавчого комітету підтримали збільшення цих видатків ще на 100 тисяч грн”, - пояснили у міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися