В одній з громад на Харківщині встановили нові тарифи на опалення

Нові тарифи вводяться в дію з 10 жовтня 2023 року

У Зміївській міській раді 10 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету. Серед питань розглядали тарифи на опалення та гарячу воду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради.

“На засіданні виконавчого комітету встановили й тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії, що надаються КП "Зміїв-Тепло", - зазначили у міській раді.

У міській раді уточнили, що тарифи для бюджетних установ і населення залишилися на рівні минулого року.

Зміни торкнулися категорії "інші споживачі". Для них тариф зменшився із 6625,17 грн/Гкал до 6120,13 грн/Гкал (з ПДВ). “Це стало можливим через зниження ціни на природний газ для категорії "інші споживачі", - пояснили у міській раді.

Також зазначається, що встановлені нові тарифи вводяться в дію з 10 жовтня 2023 року і діятимуть до 30 вересня 2024 року

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Дергачівській міській раді  відбулось чергове засідання штабу підготовки до опалювального сезону 2023-2024 років. На засіданні заслухали звіти про стан підготовки до опалювального сезону, а також доповіді про відновлення інфраструктури Дергачівської громади.

У міській раді наголосили, що важливим завданням у підготовці до холодного періоду стала розробка та узгодження єдиного алгоритму дій при відключенні електроенергії, газопостачання та мобільного зв'язку. Ці міри мають гарантувати безперебійну роботу критично важливих підприємств.

Детальніше про підготовку Харківської області до опалювального сезону, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися