На Харківщині пропонують перейменувати населені пункти: деталі

Обговорення триватиме два місяці

У Чкаловській громаді пропонують перейменувати населені пункти - оголошено громадське обговорення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію, оприлюднену на сайті громади. 

“Чкаловська селищна військова адміністрація пропонує мешканцям долучитися до громадського обговорення з питання перейменування назв населених пунктів (смт Чкаловське, с. Коробочкине) Чкаловської селищної територіальної громади Чугуївського району Харківської області”, - йдеться у повідомленні. 

Так, пропонують перейменувати смт Чкаловське на смт Слобідське, а село Коробочкине  на село Коробоччине чи село Коробчине

Пропозиції та зауваження можна подати у письмовій та електронній формі протягом двох місяців з 10 жовтня по 10 грудня 2023 року. При цьому потрібно зазначити прізвище, власне ім'я, по батькові, адресу проживання особи та номер телефону особи, яка подає пропозицію. 

“Посилання на Google форму опитування знаходиться на офіційному веб-сайті Чкаловської селищної ради - Розділ "Електронні консультації", на офіційній сторінці Facebook Чкаловська рада”, - пояснили у громаді.

Результати громадського обговорення оприлюднюються на офіційному сайті Чкаловської селищної ради протягом 14 календарних днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких громадах Харківської області проводиться громадське обговорення щодо перейменування вулиць, провулків, площ тощо. Ознайомитися детальніше з пропозиціями можна за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися