Стало відомо, скільки будинків у Харкові залишиться без опалення

Ігор Терехов пояснив, чому у деяких будинках не буде опалення

У Харкові залишиться без опалення 57 житлових будинків. Про на пресконференції розповів Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків".

За його словами, не будуть опалюватися 57 житлових будинків: 32 - у Київському районі, 16 - у Салтівському,  1 - в Індустріальному, 4 - в Основ’янському, 1 - в Холодногірському, 3 - у Шевченківському районах. 

“Були дуже потужні руйнації, які неможливо ліквідувати. Кілька будинків буде знесено, деяким потрібно величезні кошти, щоб відновити. Всі інші будуть з опаленням”, - зазначив Ігор Терехов.

Загалом щодо проходження осінньо-зимового періоду Ігор Терехов зазначив, що Харків в опалювальний сезон буде з газом. “Є домовленість з "Нафтогазом". Заплатити треба буде 4,2 млрд грн. Буде важко, але ми витримаємо", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 10 жовтня, за словами Ігоря Терехова, системи теплопостачання Харкова загалом підготовлені до опалювального сезону на 100%. Ігор Терехов запевнив, що все підготовлено, однак дуже багато прийшлось працювати над тим, щоб привести енергетичну і теплову мережу у робочий стан і це зробили.  “Але хочу сказати, що так, дійсно військові попереджають нас, що можуть бути обстріли, що можуть бути певні руйнації, але в нас є декілька планів – план А, план Б для того, щоб провести опалювальний сезон”, - зазначив мер.

Детальніше про підготовку до опалювального сезону у Харкові та області читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися