Ігор Терехов про проблеми з відбудовою Північної Салтівки

Ігор Терехов зазначив, що не все залежить від влади міста

Харківській міський голова Ігор Терехов на пресконференції розповів про умови відбудови Північної Салтівки, повідомляють "Коментарі. Харків".

За його словами, відновлення Північної Салтівки фінансуватиметься з різних джерел. Мер Харкова зауважив, що влада міста працює над тим, щоб у максимально стислі терміни відбудувати Північну Салтівку. 

“Я розумію, що харків’янам потрібно повертатися додому. Не все залежить від нас, бо на все це потрібні кошти. Але є міський бюджет, є державний бюджет, є програма з відновлення. Усю цю багатовекторність бюджету потрібно спрямувати на відбудову”, - підкреслив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Північної Салтівки звернулися до влади Харкова з проханням відновити вуличне освітлення. Декілька звернень було зареєстровано на сайті електронних петицій. Авторка звернення, Валерія Чижевська, звернулася до влади міста з проханням розглянути можливість підключення Північної Салтівки до вуличного освітлення. “Вулиця Дружби Народів повністю у темряві. Від метро “Героїв Праці” дістатися до дому дуже важко, з тим, що останній транспорт виїжджає о 21:15, а багато людей працює до 21:00. Наближається осінь та зима. На дорогах все більше і більше автомобілів, що при повній темряві загрожує здоровʼю містян та їхнім дітям”, - пояснила своє звернення харків'янка.

Авторка іншого звернення, Hanna Molodykh, просить Ігоря Терехова звернути увагу на благоустрій дитячого майданчика та відновлення там освітлення. 

Детальніше про ініціативи жителів Харкова та як проголосувати за звернення, читайте за посиланням.  




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися