Харківський метрополітен чекають зміни: що відомо

Харків закупить нові потяги для метрополітену

Харківський міський голова Ігор Терехов на пресконференції розповів про реалізацію проєктів у місті, повідомляють "Коментарі. Харків".

Ігор Терехов зазначив, що жоден проєкт, про який були домовленості з ЄІБ та ЄБРР, іншими банками, не зупиняється. “Будуватимемо підземне електродепо, дві станції метро, купуватимемо новітні потяги для метрополітену з асинхронними двигунами, що скоротить споживання електроенергії. Як планували, так і будемо будувати. Є міжнародні будівельні компанії, які мають бажання взяти участь у цьому тендері”, - розповів очільник міста.

За словами очільника Харкова, міська влада проводить тендер на закупівлю рухомого складу метрополітену на 45 млн євро. На лінію новий транспорт вийде відразу після отримання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові діють програми підтримки підприємців та тих, хто планує започаткувати власний бізнес. 

Для підприємців міста Харкова, які хочуть створити або розширити наявний бізнес, було ухвалено 105 позитивних рішень.

У Харківській міській раді розповіли, що ці рішення ухвалили за час дії грантової програми “Власна справа” у рамках урядового проєкту “єРобота”.   У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку повідомили, що загальний обсяг фінансування проєктів склав майже 26 млн грн. Вже профінансована 51 бізнес-ініціатива. Серед переможців - чотири проєкти учасників бойових дій та членів їхніх сімей.

Як скористатися міжнародними програмами підтримки підприємців, можна дізнатися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися