Де у Харківській області завтра видаватимуть продуктові набори

Кількість громад Харківщини, де видають продукти, збільшується

Продуктові набори видаватимуть жителям Харківської області у четвер, 12 жовтня, повідомляють "Коментарі. Харків". 

У Старосалтівській громаді проінформували, що 12 жовтня з 11:00 до 15:00 по вулиці Перемоги 34 (ліцей) планується видача продовольчої гуманітарної допомоги від ООН за підтримки Червоного Хреста.

Видача буде проводитися для мешканців смт Старий Салтів (верх та низ), тих громадян, які не отримали продуктову допомогу 10 та 11 жовтня. 

“Для отримання гуманітарної допомоги при собі необхідно мати оригінали документів, що підтверджують особу та статус”, - уточнили у селищній раді. 

У Дергачівській міській раді повідомили, що багатодітних родин міста Дергачі 12 жовтня з 09:00 до 14:00 можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. “Видача відбуватиметься у Дергачівському гуманітарному центрі. Для отримання продуктового набору може прийти одна особа з вашої родини з документами”, - пояснили у міській раді.

Для отримання допомоги з собою необхідно мати наступні підтверджуючі документи:

- оригінал документа про посвідчення особи (паспорт / ID-картка / Є-документ в “Дії”);

- оригінали свідоцтв про народження дітей.

У Борівській селищній раді проінформували, що завтра, 12 жовтня 2023 року, біля приміщення ФОКу здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги жителям наступних вулиць та багатоквартирних будинків за графіком:

  • 10:30: вул. Миру;

  • 10:45: вул. Шкільна;

  • 11:00: вул. Центральна;

  • 11:30: вул. Північна, вул. Садова;

  • 12:00: вул. Набережна;

  • 12:30: вул. Східна;

  • 13:00: вул. Партизанська.

“Гуманітарну допомогу від благодійного фонду  видаватимуть особисто в руки під підпис та з фотофіксацією. Допомога надаватиметься виключно у визначений день і час для кожної конкретної вулиці й будинку”, - уточнили у селищній раді. 

Щоб отримати допомогу, обов'язково при собі потрібно мати  паспорт, ідентифікаційний код та номер телефону. При цьому варто пам'ятати, що під час повітряної тривоги видача допомоги не здійснюватиметься.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Богодухівській громаді триває видача продуктових наборів. Детальніше про умови отримання продуктової допомоги читайте тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися