Про що попередили харків'ян у “Харківводоканалі”

Жителів Харкова попередили про можливі тимчасові перебої із водопостачанням в повному обсязі

Комунальне підприємство “Харківводоканал” нагадує мешканцям міста про актуальну потребу завжди мати достатній запас води для першочергових потреб, повідомляють "Коментарі. Харків".

На підприємстві повідомили, що  раптові ракетні удари завдають колосальної шкоди критичній міській інфраструктурі та, зокрема, водопровідно-каналізаційному господарству. “У зв'язку з цим можливі тимчасові перебої із водопостачанням в повному обсязі”, - попередили жителів міста у “Харківводоканалі”.

На комунальному підприємстві запевнили, що своєю чергою, в екстрених випадках "Харківводоканал" докладає всіх зусиль та залучає наявні ресурси для того, щоб городяни були з водою. “Водночас і харків'яни повинні завжди пам'ятати про те, щоб у разі непередбачених обставин у них обов'язково був необхідний запас води”, - наголосили на компідприємстві. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові триває підготовка до осінньо-зимового періоду, у тому числі й до тривалого відключення світла. У КП “Харківводоканал” розповіли, де харків'яни можуть набрати воду у випадку тривалого відключення світла.

На компідприємстві зазначили, що бригади комплексу “Харківводопостачання” у поточному році упорядкували 1447 водорозбірних колонок у всіх районах міста.

У “Харківводоканалі” наголосили, що реставрація колонок – один із напрямків у програмі створення джерел альтернативного забезпечення водою харків'ян. У компідприємстві підсилили увагу до цього напряму, адже воєнні дії не закінчились. І ворожі обстріли й надалі будуть спрямовані на ураження енергетичних об'єктів, а це спричинить тимчасові перебої у роботі насосних станцій. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися