Як забезпечать водою харків'ян у випадку тривалого відключення світла

У Харкові триває робота зі створення джерел альтернативного забезпечення водою містян

У Харкові триває підготовка до осінньо-зимового періоду, у тому числі й до тривалого відключення світла. У КП “Харківводоканал” розповіли, де харків'яни можуть набрати воду у випадку тривалого відключення світла, повідомляють "Коментарі. Харків". 

На компідприємстві зазначили, що бригади комплексу “Харківводопостачання” у поточному році упорядкували 1447 водорозбірних колонок у всіх районах міста. Зокрема відреставрували: 

  • 422 колонки у Новобаварському районі,

  • 262 – у Холодногірському,

  • 259 – в Основ'янському. 

Лише за минулий тиждень спеціалісти відновили 50 колонок.

У “Харківводоканалі” наголосили, що реставрація колонок – один із напрямків у програмі створення джерел альтернативного забезпечення водою харків'ян. У компідприємстві підсилили увагу до цього напряму, адже воєнні дії не закінчились. І ворожі обстріли й надалі будуть спрямовані на ураження енергетичних об'єктів, а це спричинить тимчасові перебої у роботі насосних станцій. 

“У рамках ремонтної кампанії враховуємо та упорядковуємо усі міські колонки. Крім того, на підприємстві налагоджено виготовлення всіх необхідних деталей для відновлення вузлів вуличних колонок. Просимо харків'ян при виявленні непрацюючих водорозбірних колонок повідомляти адресу до диспетчерської служби за телефоном – 15-33”, - зазначив начальник районної служби Євген Сальков.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові щодня перевіряють якість водопровідної води. Фахівці відбирають для перевірки 35 проб води та аналізують за всіма обов'язковими параметрами.

Детальніше про результати перевірок читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися