В одному з районів Харкова перевірили двори деяких будинків: що виявили (ФОТО)

У районі триває активна робота з прибирання листя у дворах

У Шевченківському районі комісія КП "Харківблагоустрій'' та КП "Жилкомсервіс'' перевірила санітарний стан прибудинкових територій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Члени комісії оглянули двори 57 будинків на вулицях Клочківській, Іванівській, Ахсарова, проспектах Людвіга Свободи та Перемоги, у провулках Рогатинському, Білобрівському, Набережному та Фроловському.

Результати перевірки показали, що більшість дворів - чиста. Були незначні зауваження, а саме поросль на вимощенні, яку працівники оперативно прибрали. 

“Також у районі триває активна робота з прибирання листя у дворах, на межах "червоних" ліній та в зелених зонах. Зокрема, з початку осені робітники філії зібрали 1,9 тис. куб. м в листя”, - повідомили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вересні у Харкові перевірили санітарний стан прибудинкових територій в Основ’янському районі.

Представники КП "Харківблагоустрій", Департаменту житлово-комунального господарства та КП "Жилкомсервіс" провели перевірки стану прибудинкових територій Основ’янської філії підприємства. До маршруту об’їзду були внесені вулиці Греківська, Гольдбергівська, Молочна, Літакова, Мереф'янське шосе, пров. Рибасівський та пр. Гагаріна.

Загалом комісія  перевірила території близько 59 будинків. Результати перевірки показали задовільний стан прибудинкових територій: тротуари, дитячі майданчики та двори - чисті, газони та квітники - доглянуті.

Про стан прибудинкових територій в районі можна дізнатися детальніше за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися