На вулиці Харкова вийшли працівники: що відбувається (ФОТО)

Прибирання листя в Харкові триває

У Харкові тривають роботи з прибирання вулиць. Днями на ділянки вийшли працівники в деяких районах міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, у Немишлянському районі робітники СКП "Харківзеленбуд" прибирають опале листя з газонів та тротуарів, облаштовують квітники у парку на б-рі Юр'єва та на пр. Петра Григоренка.

А працівники СКП "Харківзеленбуд" щодня займаються впорядкуванням території Новобаварського району. Вони косять траву, виконують санітарну обрізку дерев, наводять лад у парках та скверах.

В Індустріальному районі працівники управлінь райадміністрації разом з комунальниками прибирають опале листя в парках та скверах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Шевченківському районі комісія КП "Харківблагоустрій'' та КП "Жилкомсервіс'' перевірила санітарний стан прибудинкових територій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Члени комісії оглянули двори 57 будинків на вулицях Клочківській, Іванівській, Ахсарова, проспектах Людвіга Свободи та Перемоги, у провулках Рогатинському, Білобрівському, Набережному та Фроловському. Результати перевірки показали, що більшість дворів - чиста. Були незначні зауваження, а саме поросль на вимощенні, яку працівники оперативно прибрали. 

“Також у районі триває активна робота з прибирання листя у дворах, на межах "червоних" ліній та в зелених зонах. Зокрема, з початку осені робітники філії зібрали 1,9 тис. куб. м в листя”, - повідомили у міській раді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися