Де у Харківській області завтра будуть відключати світло: графіки

Про тимчасове відключення світла попередили у двох громадах Харківщини

У п'ятницю, 13 жовтня, у деяких громадах тимчасово обмежуватимуть електропостачання, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Богодухівській міській раді повідомили про планові відключення світла. “Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади”, - йдеться у повідомленні міської ради. 

Електропостачання обмежать 13 жовтня з 09:00 до 17:00. Дізнатися детальніше, за якими адресами не буде світла у вказаний час, можна за посиланням.

У Мереф'янській громаді також попередили про тимчасове обмеження постачання електроенергії. “Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомляє, що 13 жовтня з 09:00 до 17:00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії”, - попередили у громаді. 

Ознайомитися з переліком вулиць, провулків, в'їздів, де завтра не буде світла, можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Дергачівській міській раді  відбулось чергове засідання штабу підготовки до опалювального сезону 2023-2024 років. На засіданні заслухали звіти про стан підготовки до опалювального сезону, а також доповіді про відновлення інфраструктури Дергачівської громади. У міській раді наголосили, що важливим завданням у підготовці до холодного періоду стала розробка та узгодження єдиного алгоритму дій при відключенні електроенергії, газопостачання та мобільного зв'язку. Ці міри мають гарантувати безперебійну роботу критично важливих підприємств.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися