В одній з громад Харківщини наступного тижня видаватимуть продуктові набори

Деяким громадянам на Харківщині приноситимуть продовольчу допомогу додому

Печенізька громада отримала великий вантаж гуманітарної продовольчої допомоги, який призначений мешканцям громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Печенізького селищного голови Олександра Гусарова.  

“Маємо таку тривалу й потужну підтримку завдяки Всесвітній продовольчій  програмі ООН (WFP) та співпраці з Товариством Червоного Хреста України. Вдячні благодійникам, а також всім, хто задіяний у процесі доставки, перевантажень багатотонних вантажів: керівнику ТОВ "Печенізьке" Борису Калиновському та його працівникам, рятівникам громади, працівникам Печенізької селищної ради, комунального підприємства "Аква", - зазначив Олександр Гусаров.

Селищний голова звернувся до жителів громади з повідомленням, що наступного тижня будуть проводити видачу продуктових наборів через пункти видачі гумдопомоги в селах та селищі.

“Як завжди, окремо турбуємось про жителів найповажнішого віку, які обмежені в пересуванні та перебувають на обслуговуванні в центрі надання соціальних послуг. Їм соціальні робітники доставлять продукти додому. Слідкуйте за нашими оголошеннями”, - наголосив Печенізький селищний голова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові літнім людям видали продуктові набори. Завдяки співпраці Адміністрації Основ'янського району з благодійними організаціями “Я врятований”, “Фенікс” та райвідділом поліції 300 громадян похилого віку, які отримують соціальні послуги у районному терцентрі, а також активісти ветеранського руху отримали продуктові набори.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися