Що робилося в ТЦ “Барабашово” (ВІДЕО)

Для жителів Харкова влаштували свято

У ТЦ “Барабашово” у суботу, 14 жовтня, відкрили Бал хризантем, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Незабутній день! Бал Хризантем відкрився у самому серці Торговельного центру “Барабашова”. Унікальна подія стала можливою завдяки участі наших партнерів – підприємців, які працюють на “Барабашово”, і стала частиною Балу хризантем”, - повідомили у пресслужбі ТЦ. 

Гостей ТЦ розважали аніматори, була романтична музика, влаштували шоу гігантських мильних бульбашок, фудкорт, а також великий батут, катання на поні та смачні подарунки найменшим відвідувачам. “А головне – ціле море яскравих осінніх квітів та бажання зробити безліч знімків у різних фотозонах”, - зазначили в ТЦ.

Також подякували всім, хто докладав зусиль, щоб втілити в життя ініціативу. “Цей Бал надії – наш подарунок жителям і гостям Міста-героя. Запрошуємо всіх, хто ще не встиг побувати на Балі хризантем, до Торговельного центру “Барабашово”, - запросили у ТЦ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулого тижня у торговельному центрі “Барабашово” готувалися до відкриття Балу хризантем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ТЦ “Барабашово”.  “Через трагічні події останніх днів на Харківщині, ми перенесли відкриття Балу хризантем на наступну суботу, 14 жовтня”, - повідомили у пресслужбі торговельного центру. Також розповіли, що на одній із головних локацій торговельного центру “Барабашово” вже створено яскравий квітковий простір. Також у ТЦ нагадали, що в Екопарку Харкова відкрився Бал хризантем.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися