Де на Харківщині у понеділок та вівторок можна отримати продукти та іншу допомогу

Продуктові набори видаватимуть в Мерефі, а у Старому Салтові планують встановлювати вікна

У понеділок та вівторок, 16-17 жовтня, жителі деяких громад Харківської області можуть отримати допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Старому Салтові 16 жовтня проводитимуть заміри для встановлення вікон. “В смт Старий Салтів по вул. Садовій будинок 89 в понеділок з 10.00 буде проводитися замір вікон для заміни. Дуже важливо надати доступ до своїх приміщень. Просимо поставитись з розумінням та в цей день бути вдома”, - звернулися до жителів у Старосалтівській селищній раді

У Мереф'янській громаді повідомили, що 16-17 жовтня відбудеться видача гуманітарної допомоги ВПО, що зареєстровані на території громади.

Видача (олія рослинна, рис, цукор, борошно) відбуватиметься у порядку живої черги.

Щоб отримати допомогу потрібно при собі мати: 

  • скляну банку ємкістю 2л;

  • оригінал паспорта (ID-паспорт, обов'язково із довідкою про місце реєстрації) та довідку ВПО.

Допомогу можна буде отримати з 09:00 до 13:00 м. Мерефа (КЗ "Мереф'янський ліцей №3" спортивна зала) за адресою: вулиця Лесі Українки, 68.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському регіоні реалізують проєкт з надання допомоги жінкам у гуманітарній сфері. 

У Департаменті соціальної політики Харківської міської ради наголосили, що реалізація проєкту спрямована на надання психологічної підтримки жінкам вразливих категорій. На допомогу можуть розраховувати багатодітні матері, самотні жінки з дітьми, ВПО та жінки похилого віку. Загалом допомогу отримають 700 жінок з Харкова, а також з Ізюмської, Красноградської та Балаклійської громад.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися