Яку допомогу зможуть отримати жінки з Харкова та деяких громад області

Допомогу зможуть отримати 700 жінок з Харкова та деяких громад

У Харківському регіоні реалізують проєкт з надання допомоги жінкам у гуманітарній сфері. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті соціальної політики міської ради наголосили, що реалізація проєкту спрямована на надання психологічної підтримки жінкам вразливих категорій. На допомогу можуть розраховувати багатодітні матері, самотні жінки з дітьми, ВПО та жінки похилого віку.

Загалом допомогу отримають 700 жінок з Харкова, а також з Ізюмської, Красноградської та Балаклійської громад. 

В рамках проєкту буде організовано:

  • надання психологічних консультацій для жінок офлайн та онлайн через чат-бот; 

  • проведення курсу психологічного відновлення та адаптації жінок; 

  • проведення серії занять з арттерапії як механізму психологічного перезавантаження цільових груп проєкту.

“Ініціатива “Надання допомоги жінкам Харківського регіону з урахуванням гендерного підходу в гуманітарній сфері” реалізується ХОМГО “Харківський центр волонтерів” за підтримки Бюро гендерних стратегій і бюджетування та Управління ООН з координації гуманітарних справ”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові літнім людям видали продуктові набори, також у центрі надання соціальних послуг проводять особливі заняття. 

Так, для відвідувачів відділення денного перебування територіального центру надання соціальних послуг Немишлянського району проводяться заняття з арттерапії.  У районній адміністрації розповіли, що творчість допомагає підопічним терцентру справлятися з тривожністю та покращує їхній емоційний стан.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися