Стало відомо, що буде з газом в Харкові та області зимою

“Нафтогаз” має забезпечити харків'ян та мешканців області газом та теплом під час цієї зими

Харківський міський голова Ігор Терехов провів зустріч з головою правління НАК “Нафтогаз України” Олексієм Чернишовим. Керівник компанії перебуває у місті з робочим візитом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Керівник НАК повідомив, що регіони повністю забезпечені природним газом для проходження опалювального сезону. За його словами, у сховищах знаходиться близько 16 млрд куб. м блакитного палива.

Олексій Чернишов наголосив, що “Нафтогаз” має забезпечити харків'ян та мешканців області газом під час цієї зими та теплом. “Деякі українські міста, які не знаходяться у прифронтових чи зонах бойових дій, мають позаздрити роботі міської влади Харкова з огляду на стан певних комунальних господарств. Якби не обстріли, місто виглядало б ще краще”, - зазначив Олексій Чернишов.

Ігор Терехов повідомив, що Харків на 100% готовий до опалювального сезону.

“Ми маємо запас газу, який буде використовуватися в опалювальний сезон. Є воєнні ризики, але ми робитимемо все від нас залежне”, - наголосив міський голова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в ніч з 11 на 12 жовтня ворожі війська завдали чергового удару дронами по Харківщині.

На Харківщині було зафіксовано пошкодження газотранспортної інфраструктури. “Зокрема пошкоджено проммайданчик газорозподільної станції (ГРС), яка живить ТЕЦ. Також зафіксовано падіння уламків збитого дрона на території проммайданчика іншої ГРС міста, характер пошкоджень уточнюється. Пожежі на обох об'єктах локалізовано, робота ГРС не припинялася”, - повідомили у міністерстві. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися