Ворожі війська пошкодили газотранспортну інфраструктуру на Харківщині: що відомо

Пожежі на обох об'єктах локалізовано, робота ГРС не припинялася

В ніч з 11 на 12 жовтня ворожі війська завдали чергового удару дронами по Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністерства енергетики України.

За даними відомства, на Харківщині було зафіксовано пошкодження газотранспортної інфраструктури. “Зокрема пошкоджено проммайданчик газорозподільної станції (ГРС), яка живить ТЕЦ. Також зафіксовано падіння уламків збитого дрона на території проммайданчика іншої ГРС міста, характер пошкоджень уточнюється. Пожежі на обох об'єктах локалізовано, робота ГРС не припинялася”, - повідомили у міністерстві. Також додали, що загиблих і постраждалих внаслідок удару немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що під ворожий обстріл потрапив Харків. Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив: “Ворог знову бʼє по Харкову. Попередньо є “прильот” по одному з районів на околиці міста. Інформація щодо можливих постраждалих та руйнуваннях наразі збирається”.

Пізніше очільник міста повідомив, що є попередня інформація про влучання по приватному житловому будинку. “Наразі є відомо про одного пораненого та пожежу на місці “прильоту”, - написав він. За інформацією Олега Синєгубова, попередньо один чоловік отримав поранення.  “Пошкоджено приватний будинок. На місці працюють всі екстрені служби. Інформація уточнюється”, - уточнив очільник області.

Олег Синєгубов повідомив, що за уточненою інформацією екстреної медичної допомоги, внаслідок удару окупантів по м. Харків один чоловік отримав осколкові поранення. Також за допомогою до медиків звернулась жінка - гостра реакція на стрес.  Наразі спеціалісти надають постраждалим всю необхідну допомогу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися