Що відбувається зі світлом у Харківській області (ФОТО)

Відновлювальні роботи у Прудянці вже виходять на завершальний етап

Фахівці “Харківобленерго” на 80% заживили селище Прудянка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступника начальника Харківської ОВА Михайла Харнама.

Представник ХОВА наголосив, що роботи з відновлення електромереж в регіоні тривають у посиленому режимі. Михайло Харнам зазначив, що енергетики повністю змінили одну підстанцію, ще на двох встановили нові трансформатори замість пошкоджених. “Також спеціалісти замінили 30 опор високовольтної лінії 10 кВ та 150 опор лінії 0,4 кВ, змонтували близько 20 кілометрів нового проводу”, – розповів Михайло Харнам. 

Він додав, що для завершення робіт потрібно встановити ще 60 опор та замінити 4 кілометри дротів.

“Ремонту потребує і підстанція, яка була повністю знищена обстрілами під час активних бойових дій. Відновлювальні роботи у Прудянці вже виходять на завершальний етап”, - зазначив представник ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'яни звернулися до влади міста з проханням відновити вуличне освітлення у деяких мікрорайонах, повідомляють "Коментарі. Харків". Леонід Уманський звернувся з проханням відновити освітлення в мікрорайонах Сонячний та Горизонт. Підтримати петицію можна протягом 83 днів за посиланням.

В Основ'янському районі харків'яни просять відновити вечірнє освітлення вулиць Достоєвського, Валдайська, Одеська, Вокзальна. Підтримати петицію можна протягом 52 днів за посиланням.

Ганна Черкашина звернула увагу влади міста на необхідність відновити вуличне освітлення прибудинкової зони по вулиці Бучми, будинків 46, 46а, 46б, 46в. Підтримати ініціативу можна за посиланням протягом 48 днів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися