У Харкові на місяць обмежили проїзд: що сталося

У Харкові стався витік газу

У Харкові через аварійну ситуацію на місяць обмежили рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Рух транспорту на вул. Миколи Манойла, на ділянці від будинку №51 до будинку №67, обмежений з 16 жовтня по 16 листопада.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу.

“Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху”, - зазначили у міській раді.

Також залишається обмеження проїзду на вул. Петра Болбочана, в районі будинку №69. Обмеження триває з 3 жовтня до 4 листопада.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу. Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харкові щомісяця на утримання громадського транспорту витрачають 171 млн грн. Про це розповів Харківський міський голова Ігор Терехов на пресконференції.

Ігор Терехов запевнив, що попри велике навантаження на міський бюджет, поки що проїзд залишатиметься безплатний.  “Поки у нас є мінімальна можливість утримувати безплатний проїзд у громадському транспорті, ми це будемо робити. Коли такої можливості не буде, відверто скажу про це харків’янам. Але всі пільги, які були до війни, будуть збережені”, - зауважив Ігор Терехов. 

Детальніше про ситуації з громадським транспортом в Харкові читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися