У Харкові на місяць обмежать проїзд: подробиці

Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху

З 3 жовтня до 4 листопада буде обмежений рух транспорту на вул. Петра Болбочана, в районі будинку №69. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу.

Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській міській раді повідомили про продовження заборони проїзду деякими вулицями

Так, рух транспорту на вул. Новгородській, у районі перехрестя з вул. Липовою, обмежений до 26 жовтня. Раніше рух планували відкрити 25 вересня. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з необхідністю продовження термінів проведення аварійних робіт на газопроводах низького та середнього тиску. Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

На вул. Липовій, у районі перехрестя з вул. Новгородською рух транспорту заборонений до 30 жовтня. Раніше його планували відкрити 29 вересня. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю подовження термінів аварійних робіт на газопроводі низького тиску.

Об’їзд закритої ділянки організований через прилеглі вул. Мінську, вул. Кленову та ін.

А в Харківській області у вівторок, 3 жовтня, перекривали рух автотранспорту на залізничному переїзді 136 км.

Детальніше про обмеження читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися